Tutorial - Tukarkan Tulisan Latar


hah ? tulisan latar ? apakah itu sis ? apakah itu adik ? leh explainkan ? akk tak paham laa.. keke , dah trbayang d kepala otak aiza neh , msti akan ada org tanya camtu aite ? hahaha.. takde ar , acctually , tulisan latar tu body font.. tak tau jugak ke body font ? kalau tak tau sila search lam kamus ea sygss.. kekeke..


kali neh dapat request daripada seorang rakan blogger juga , dia tanya camner nak tulisan body font supaya jadi cam adik zaza. okie , tulisan neh buruk ea setelah aiza kembali mngubah layout , yang snatek tu yang dulu , font Miandra. mmg cantek kalau guna font dia..


okie , memandangkan aiza baru tau hal neh n still blajar ag bab coding serta masih tak mahir dalam bidang ICT neh , aiza sarankan sis or abg yang tanya soklan neh , pegi sini okie , kat sna banyak tuto yang korang leh dapat..


okie , beres ? nak tutorial lagi ? ask saja sygss.. haha ;) mwaxx*

8 comments:

  1. rajinnyer wat tutorial tewww.. ehehe

    ReplyDelete
  2. aiza adeq sygs...(ceh3,gaya nk bodek je hahahampeh)

    nak tutor untuk badge follow me macam kat blog aiza nie boleh??
    wenk ^_^

    ReplyDelete
  3. adik nie walau muda dari akak dah advance tau bab2 html nie
    siap buat tutorial lagi
    ;]
    cool dear.

    ReplyDelete
  4. en_me

    biasa² aje ;)

    ReplyDelete
  5. sis zati..

    insyallah , nnt kita buatkan okie ;)

    ReplyDelete
  6. maceh sis syahira ;)

    ReplyDelete
  7. alaaaaaaaaaaaaa , dah lama 0rg suh wat tips nak buat nasi g0reng.. bila nak ajar ??

    ReplyDelete
  8. hahahaha.. pangg jugak kangg b neh ;)

    ReplyDelete