Anda Tanya Tutorial Blog , Saya Jawab (:

Salam.

ada tak sesiapa yang inginkan tutorial? anda boleh tanya tutorial ke blog azza, insyallah ada masa azza buat.

READ TERMS FIRST (:
  •  senang dan tutorial itu dah ada dalam blog azza
  • jangan tanya yang sudah dibuat tutorial
  • mesti menggunakan akaun blogger, anon tidak dikehendaki ya

haa, mudah sahaja kan? apa lagiii, cepattt tinggalkan perrtanyaan tutorial anda :D

27 comments:

  1. azza~nk tnye cmne nak wat link yg kat tepi knan tu? ntok fb, twitter, feed sume tu?? hehe ^^, jums follow ct~ct da follow azza~ weee ^^,

    ReplyDelete
  2. wah..buat tutorial ek..bagus2..hikhik

    ReplyDelete
  3. salam diq aiza, tengah rajin ye hehe, meh cnie akk nk request tuto dri aiza, boleh kan3?? *panggg d ctu*

    nk tnye, camner nk wat komen yg ad dlm kotak tu (bwh entry) >>> Klik Emoticons Cute Tu Untuk Komen, Thanx Luahkan Sedikit Masa Membaca Coretan Ini, Peace! (:

    hope aiza dpt wat tuto nie :)

    ReplyDelete
  4. @Nurhafyza

    okay saiyang , ty saya buat (:

    ReplyDelete
  5. @SweetyMui2

    akk sweet saiyanggggg , mish u !

    ReplyDelete
  6. @zati

    okeh dear , me leh buat , nnt aiza buat , mwax (:

    ReplyDelete
  7. eh, dlu kan ade offer tuto ? mane tutonye ?
    huhuhu.. :( yg azza suruh ask kt FS tu

    ReplyDelete
  8. ada ke tutorial yg .. erm .. yg .. aa cne nk explain ehk ? hm , yg "ask me" , satu kotak , "my visitor" dalam satu kotak . "followers" dalam satu kotak . hehe . harap akak faham . sebab tak tao nk ckp cm ne . hehe :D

    ReplyDelete
  9. @jeera

    ouh, yang aritu eh? okay, kesempatan azza buat k (:

    ReplyDelete
  10. hehe , blog akak en tempat post + sidebar berpisah . kalo adek punya , tak berpisah . yg nie fham tak ? hehe . so the quest is , ada ke tuto nk buad mcam tu ? (:

    ReplyDelete
  11. this is my blog . www.af-fiena.blogspot.com :D

    ReplyDelete
  12. Salam Dik Azza..
    kak nak tanyer la..cara2 nak buat banner/header cam blog azza ni yang transparent nie..
    Macam mana eh?

    ReplyDelete
  13. @F I E N A

    tak berpisah? kan blog azza nie berpisah? jap, azza im anda ya, hehe

    ReplyDelete
  14. @Ema

    ouh wassalam, header transparent? insyallah, ada masa, azza buatkan k (:

    ReplyDelete
  15. salam azza macam mane nak buad yg visitor tu ek ? menatang tu kuar gamba fb kite and kuar link belog . macam mane ae ? tolong ajar pliss :)

    ReplyDelete
  16. salam .
    macam mana nak buat MYVISITOR tu ?

    ReplyDelete
  17. @nad

    okay, nanti azza ajarkan

    ReplyDelete
  18. kak azza macam mane nak buat vote votee tu?

    ReplyDelete
  19. poll tu ape sowwy kak bizy body..

    ReplyDelete
  20. @Aina Nadzirah

    yang kat vote vote tu poll laa (:

    ReplyDelete
  21. salam.. boleh tolong ajar nak buat petak petak kat side bar tu tak?

    http://no92a.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. Salam.. tumpang tye.. mcm mane nak buat button kat tpi tu? utk facebook n twitter tu..

    ReplyDelete
  23. @Cik Rimau

    oraite, nnt azza buatkan oke

    ReplyDelete