Blog Azza Firza Masuk Kosmo?




Allahuakbar. tergamam. balik dari sekolah, bukak computer, tiba tiba terjumpa komen menarik wow sangat di post ini, alhamdulilah, siapakah yang masukkan nama azza dalam akhbar nie? wuwuwuw, terima kasih banyak banyak, im very appreciate and exciting, :DDD


alhamdulilah, akhirnya blog azza diterima juga korang, mekaseh yaa sebab bagi support kepada azza, terkejut + tergamam, alhamdulilah, terima kasih, tanpa korang siapalah jua blogger 15 tahun nie mendirikan blog, tanpa korang yang memberi sokongan, siapalah azzafirza, ya Allah, alhamdulilah (: baru masak ruangan komen secoet dekat paper pun dah happy kan? kalau masuk betul betul bamm satu blog dekat akhbar macam mana la gamaknya! hehe


17 comments:

  1. waa . jeles nye ,anyway congrate :)

    ReplyDelete
  2. memang satu contoh backlink yang paling baik. Backlink dalam paper tuh.. Trafik masuk menjunam-junam punya sebab nak tau siapa Azza Firza. Bertuah betul. Huhu

    ReplyDelete
  3. @iEra NaDiRa

    hehehe, thanks ya ((: alhamdulilah, allah turunkan rezeki

    ReplyDelete
  4. :')8:09:00 PM

    congratez dik~

    tp nape sebut nauzubillahiminzalik?
    muka tu maksudnya xmo bnda tu berlaku ke?

    btw, really congratez!
    all the best

    ReplyDelete
  5. woww!!
    jadi artis la pasni. hihi

    ReplyDelete
  6. @:')

    hehehe, tqqq, ta sangka, tu yang kejut tu

    ReplyDelete