Followers, penting ke?


penting ke follower? followers, penting ke? penting sangat ke follow blogwalking nie?


yesss, PENTING


kalau tak penting, siapa yang ingin melihat blog anda? siapa yang ingin membaca blog gossip anda itu? siapa yang akan jadi mata mata menyelongkar blog anda itu? siapa yang akan klik nuffnang anda?


jadi, saranan azza, kalau boleh, tarik la seberapa ramai blogger kat dunia nie suruh jadi follower anda, blog takkan boleh hidup tanpa pembaca, dan blog takkan dapat maju tiada followers, jadi, berusaha la demi mencapai impian matlamat anda, ekekeke, selamat beramal (:

18 comments:

  1. penting...membangkitkan smgt utk terus berblog..hehe

    ReplyDelete
  2. hehe...sy br je follow n klik nuffnang....follow me back ok :))

    ReplyDelete
  3. betol tuh no follower tak meriah blogging.
    tapi, kalo ada follower yang sekadar follwer, tak best jugak kan?
    hee..

    ReplyDelete
  4. penting *kot*...tp lagiiii penting kalo kita blh update selalu dgn post2 yg menarik. so takdelah follower2 kita busan kannn... cam akak ni, mmg la pemalas nk update. tu sbb akak pon x kisah ada follower ke tak. janji akak leh post apa yg akak suka *wlupun x menarik* :)

    ReplyDelete
  5. pengting-pengting... follow saya yerrr

    ReplyDelete
  6. betul tu .. cuma kalau dah ramai follower semakin berat rasanya tanggujawab tu kan .. nak kekalkan pembaca setia .. agar sentiasa melawat blog kita ....

    ReplyDelete
  7. @man yusoef

    ouh yeahh, memang pun, mnaikkan smngat kann

    ReplyDelete
  8. @yan's shop

    ouh thanks, oraite, comingg

    ReplyDelete
  9. @AISHA INANI

    yepyep, follow gheti, komen tak gheti plak, huahuahua

    ReplyDelete
  10. @ArmaniWhite

    wkakakakkaTAK akk nami nie, akk tu bz dengan anak dan suami, mana smpat nak update bagai kan? apa pun jua, follower bagi akk tak pntg sgt sbp akk wat blog tuk main main je kan? haha

    ReplyDelete
  11. penting2...sya follow awk...;)

    ReplyDelete
  12. penting3, tp yang penting jumlah orang yang bace;p

    mcm firstime je mai sini.hee

    ReplyDelete
  13. klau kite follow org tu tpi diorang takfollow kite balek.
    camne plak tu?

    ReplyDelete
  14. @nazirulhazwan~

    hehehe, maybe ((: yapp, sokongg

    ReplyDelete
  15. @ηûяµℓ αтïqάн

    kiranya follow tu tak ikhlas ye smpai mngharapkan blsn ? ekeke

    ReplyDelete