Tarikh TETAP peperiksaan UPSR, PMR dan SPM 2011


Holla.


hari ini ada satu berita yang sangat mengejutkan, sewaktu cikgu sejarah masuk untuk mengajar tadi, dengan gah dan konfidennya, dia bagi tahu kami bahwa ujian PMR dah makin hampir dann kami perlu lha belajar bersungguh-sungguh, yess, kami akan tunaikan impian dan hajat kalian wahai guru guruku yang tercinta.


pastu dan dan je cikgu pun umum tarikh peperiksaan awam yakni UPSR, PMR dan SPM, mula mula cikgu sebut upsr, then pmr dan diakhiri dengan spm, naik juga bulu roma mendengarnya, namun, itulah hakikat, nak tanak, kena tempuh gak awal bulan 10 ini.


nanti blog nie akan kesunyian, azza harap, korang akan selalu ingat azza yep, azza dah nak pergi dah, pergi jauh dari dunia blogging serta berfoya-foya okay, sekarang, azza sudah mau fokus study, jadi doakan azza berjaya 8a tau dalam PMR kelak, alhamdulilah, arab tak diwajibkan sekolah azza, hehehe


sebelum terlupa, nah tarikh tetap peperiksaan awam bagi tahun ini, check it out oke.


UPSR
13/09/2011
14/09/2011
15/09/2011

PMR
4/10/2011 - selasa
5/10/2011 - rabu
6/10/2011 - khamis
10/10/2011 - isnin
11/10/2011 - selasa

SPM
14/11/2011 - 14/12/2011

10 comments:

  1. Aku takde exam! Aku form 4 horeeeeeeee! Hahahaha

    ReplyDelete
  2. what????????? awal bulan 10... OMG!!1 urm doakan fiqa dapat 9A ye azza... then dapat skul kat Kelantan.. :D

    ReplyDelete
  3. @sYaFiQa SaKuRa

    amin fiqa, gudluck tau, azza amek 8 jek, ekeke

    ReplyDelete
  4. tapi selalunya berubah juga tarikh tu

    ReplyDelete
  5. @touya

    ya saya tapi tak slalu kan, ekeke

    ReplyDelete
  6. nuraliasaraha9910:54:00 AM

    upsr mse rye ork ? tidak !!

    ReplyDelete
  7. Waaaaaaa PMR bulan 10

    saya lah slh satu mangsanya.Btw,singgah sinii

    Hehe,sama umur lah kita

    ReplyDelete