Blog Azza Punca Pengunjung Lebih?



sumber : gengbloggers

malu nak tunjuk sebenarnya tapi takpalah, untuk kebaikan kawan blogger azza juga, menurutnya trafik dia banyak datang dari blog azza, so far, congrats pada dia sebab dah berjaya buat yang terbaik. tahniah ea abang :)


hope abang terus sukses dalam dunia blogger, korang? tanak try ke suh azza buat entri pasal blog korang? mantap tahuuu, best gitu, wahhh, bangga sebab azza berjaya rapatkan seorang kawan bloggers kita masuk ke dalam persahabatan blogger, i mean, orang baru berblog tidak rasa terpinggir disebabkan malu nak berhadapan dengan bloggers lain, ayat bahasa melayu straight tuu, ekeke


so far, goodluck and all the best. siapa cakap berblog ni senang? haa siapa cakap! hehe .

16 comments:

  1. wah bagusnya.. sama2 dpt manfaat kan..

    ReplyDelete
  2. hehe.. thanks azza.. untuk azza juga, abg dah buat tutorial yg azza nk tue : http://firdauskasim.blogspot.com/2011/02/tutorial-yang-didedikasikan-kepada-azza.html

    ReplyDelete
  3. hye dik...kak mia datang follow u...nice blog dik...followers pun ramai...gempak punyer...=D

    ReplyDelete
  4. haa...ingat ultraman bergabung kuasa tadi... call me bila balik bangi ye..

    ReplyDelete
  5. sama2 membantu la tuh

    ReplyDelete
  6. woww . bestnyeeeee :)

    ReplyDelete
  7. @Hanis Azla

    ya saya, sesamalah kita :))

    ReplyDelete