Tutorial : Masukkan Footer Ke dalam Content




eh tak tak, bukan azza nak ajar korang macam mana nak buat, cuma azza nak tanya, siapa tahu masukkan alah footer tu ke dalam content ? kira azza takmau dia duk bawah tu, biar dia masuk ja dalam putih tu ( cam arrow dalam gambar ) boleh tak korang pulak ajar azza ? kan selama nie azza je ajar korang, bagitau tuto mana ye kat azza, pliss :)


p/s : malam nie azza bagi 2 tuto dekat korang ya, dah siap tayep, publish je belum, have a visiting, kali nie bbtul jnji, sorry hari tu mungkir janji tau tau tau . :)


Love,

14 comments:

  1. Saya dah email awak cam mana nak buat okey???

    ReplyDelete
  2. @♥ Nurulz Sabeeha ♥

    thanx sayang, btw, check email ye :)

    ReplyDelete
  3. cepat cepat nak tengok tuto ni. hehe.

    ReplyDelete
  4. bab2 ni memang tak reti..:)

    ReplyDelete
  5. thnx for tutorial
    hehe =) dah follow kamu

    ReplyDelete
  6. azza, abg punya tab menu x jadi la.. azza buat mcmana?

    ReplyDelete
  7. Ala...Ingatkan nak ajar yang masukkan dekat bawah... Huhu..xreti nak masukkan footer...=(

    ReplyDelete
  8. azzaa... sy nak tau la camne nk buat tu,,bgla tauuu..huhuhuh pleaseee

    ReplyDelete