Timbang Berat Blog Di sini !

Salam pagi jemaat,


sihat semuanya ? okay, untuk memudahkan kerja azza dan korang untuk tidak memenatkan tangan picit situ sini untuk menimbang blog, kini, blog azza sudah sediakan perkhidmatan ituuu,


Your domain(s): Enter each address on a new line (Maximum 10)




(eg.zaza96.blogspot.com)




apa yang perlu korang buat, korang hanya perlu memasukkan link blog dan tekan button check ! automatik segala data korang dia akan keluarkan, cth lihat macam blog azza nie .



ringan sahaja bukan blog azza ? kann bagus gituuu, salah satu blog yang azza suka lawat, blog azza lah, simple dan sennag serta cepat, ekekee, have fun :)

22 comments:

  1. asl adi punya 0.39sec,, berat x yang ni?

    ReplyDelete
  2. huaaa, rasenya zizie punye blog da simple. sekali timbang 159 kb. obesiti btul. diet2 :)

    ReplyDelete
  3. tidak!!!! aku nyer 233.68kb...giler...cammana nak bagi ringan???

    ReplyDelete
  4. @miss zizie

    isk, kurangkan sket eh :D berat tuu, kalau boleh bawah 130 pun dah oke

    ReplyDelete
  5. @dwaty

    berat tuu, buang ya widget tak berguna ye, sila usaha lagik, gudluck :)

    ReplyDelete
  6. Salam..adeh ! blog sy berat lah ..huuhu

    ReplyDelete
  7. @Novelgurl

    wassalam, hehe, ye ke ? sila peringankan blog anda ye .

    ReplyDelete
  8. TQ letak tutorial ni..blog sy mkn byk,,dah berat..hii

    ReplyDelete
  9. @Nur Syahida

    alololo, kena senaman kuat tuh :P hee

    ReplyDelete
  10. azza,berat blog akak 122.69 kb..brat x??

    ReplyDelete
  11. Azza macam mana kita nak masuk kan domain ny dalam entry kita ye ? Nanti reply dekat shoutbox Tasha ea . Terima Kaseh :)

    ReplyDelete
  12. owh , maksud Tasha macam mana kita nak sediakan penimbang blog ny dalam blog kita ? faham tak yunk ?

    ReplyDelete
  13. kalau cepat loading, tak lambat sayang :)

    ReplyDelete
  14. ehmm. tq yer :D salam perkenalan ^^

    ReplyDelete