Antara Header Yang Pernah Azza Buatkan .





thanx reading (:




Currently atas nie semua, header yang pernah azza buatkan, dah 2 bulan kot dalam folder, tada sapa pun yg mintak dan serahkan pass dan email mereka dekat azza, apa boleh buat, mereka mungkin tak mengikuti post azza, is okay :) azza tak kisah pun dan sekarang kepada tuan milik milik milik header nie, sila amek ye :) kalau ada yang azza tak buatkn lagi, just informed okehh :P mungkin ada yang azza ter'auto' delete .



Lots Of Love
,

14 comments:

  1. Azza amik bayaran berapa ringgit untuk satu header?

    ReplyDelete
  2. @Syuhada Elmi.

    FREE sis, dulu lah, skrg tak dah :)

    ReplyDelete
  3. hye azza,header si sweet strawbery,azza da psgkan da dulu,
    so,azza boleh delete header tu..
    thanks again tau ! =)
    happy birthday for ur mom..^^

    ReplyDelete
  4. azza !! nak jgk . errkk . bayar eah ?? haha . susah lah cmtu . cmne nak jumpe azza nak bayar .
    =(

    ReplyDelete
  5. azza:syasya pown ade wad post dulu coe keyh syasya tak tahu coz bz skang nun skola..maaf ya azza..

    ReplyDelete
  6. Cantik header2 tu..
    Kreatif..
    Saya sampai skrg xde header.. xde masa nak buat.. :(

    Entry terbaru padlie: Ada apa di IPT?

    ReplyDelete
  7. @◕‿◕Syasya◕‿◕

    Hahaha, free, tapi dulu lah :) skrg azza tak aktif sgt dah :)

    ReplyDelete
  8. @padlie

    sampai macam tu skli ? hehe

    ReplyDelete
  9. Free ke ?
    Klau free nak tmpah satu!

    ReplyDelete
  10. @Qeyla:) waktu free dulu, open la FREE sahaja. hehe. sekarang dah busy, close dah :D

    ReplyDelete