Di Pagi Raya Aidiladha Yang Kelakar

Assalamulaikum.




pagi raya semua orang pergi masjid, semua pergi musala, semua pergi madrasah tapi azza selamber rock jeh kan update status and update belog, HAHA , nak tergelak pun ada , barusan lepas makan sunat di pagi raya. iron baju pun belum, mandi lagiklah belum. menyesal tidur kul 5 setengah pagi tadik. kalau tak, boleh mandi awal



di bumi kajang ini sudah kedengaran sayu takbir di pagi raya, azza with sista in law, akk zai, serta Aqilah dan Ayla hanya duduk di rumah sahaja. akk zai tak perlu ikut sebab susah dengan anaknya yang dua orang dan azza terasa segan dan pilu, iyelah, kali pertama raya di negeri orang, btw, status azza kat facebook pagi ini ialah:


raya di negeri orang SYOK , dengar takbir raya pun SYOK , tengok cita best pun SYOK , tak tidur malam raya pun SYOK , dan lagik SYOK YANG TERLAMPAU , aku lupa bawak baju raya aku , kbye :')


Lots Of Love,

6 comments:

  1. selamat hariraya korban..semuga ceria selalu.

    ReplyDelete
  2. Len kali buat double checking baju raya la noh .. =P

    ReplyDelete
  3. your baju kurung almost the same like mine :)

    ReplyDelete