BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H



jom jom join, segmen best dan terbaik dari ben ashaari ! :D

anda patut pilih blog azza sebab azza setiap hari online dan insyallah, azza akan singgah ke blog yang akan jadi bloglist azza nanti :) jangan tak tahu, UV azza pun tinggi yea. salam perkenalan daripada azza! awak save link azza , azza pun save link awak ! :D


51 comments:

  1. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA http://eimah2328.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) ur link listed ! :D

      Delete
  2. MHZ terima tawaran kamu..MHZ dah masukkan blog kamu dalam bloglist

    http://mhzmc.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-20121433h.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) ur link listed ! :D

      Delete
  3. salam ramadhan :) ye , saya berminat nak bertukar link :^^

    btw , dah masukkan awk punye link dalam bloglist :D

    http://akubencihitam.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) ur link listed ! :D

      Delete
  4. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

    http://swardah.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    dah letak dah awak kat bloglist RAMADHAN saya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) ur link listed ! :D

      Delete
  5. sy bermint n dh follow awk =)

    http://hazirahramli.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) ur link listed ! :D

      Delete
  6. JOM MENUKAR LINK BERSAMA SAYA

    Blog anda SUDAH dimasukkan ke dlm senarai Bloglist saya RAKAN BLOGGER RAMADHAN 2012

    http://umikasum.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    follower ke 2613

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) ur link listed ! :D

      Delete
  7. ya..saya berminat dengan tawaran anda..:)
    sy dh msukkan blog anda dlm bloglist dy..

    http://izatie91.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) ur link listed ! :D

      Delete
  8. YA! SAYA BERSETUJU DENGAN TAWARAN ANDA

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) ur link listed ! :D

      Delete
  9. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

    YES or NOT, please reply me HERE k! ^_~

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) ur link listed ! :D

      Delete
  10. Ya, saya berminat dengan tawaran anda :)

    http://budakshumort.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) ur link listed ! :D

      Delete
  11. ok... setuju... blog u dah listed... jom joint GA i pulak...

    http://marqiscareno.blogspot.com/2012/07/suka-suki-give-away-ga.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) ur link listed ! :D

      Delete
  12. Anonymous9:37:00 PM

    Hye Blogger! Ninie dah letak link blog awak kat bloglist Ramdhan Ninie. Cek kat sin i -> http://mizzsninie.blogspot.com Komen entri Ninie kalau awak dah letak Ninie dalam bloglist awokk :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) ur link listed ! :D

      Delete
    2. Anonymous10:35:00 PM

      Dh letak link blog awokk, tadi masa komen lupo nk save list tuh :D

      Delete
  13. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?


    http://83zaza.blogspot.com/2012/07/ben-ashari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) done masukkan link awak :)

      Delete
  14. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?
    http://haziyatulnajihah.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) done masukkan link awak :)

      Delete
  15. Anonymous11:05:00 PM

    ya saya berminat dengan tawaran anda,
    saya dah masukkan dalam list, follow kamu

    http://www.dieyaworld.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    nak hadiah dari dieya?

    http://www.dieyaworld.com/2012/07/dieya-nak-bagi-hadiah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) done masukkan link awak :)

      Delete
  16. SALAM RAMADHAN..

    JOM TUKAR LINK DENGAN SAYA..

    SY SUDAH MASUKKAN LINK AWK :)





    http://farhah88.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) done masukkan link awak :)

      Delete
  17. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

    http://lokmanramli.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) done masukkan link awak :)

      Delete
  18. ya.saya berminat :D
    sorry.mlm tadi tak online
    nanti saya masukkan dlm bloglist okay
    selamat berpuasa :D
    ~craftynieya~

    http://craftynieya.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. SALAM..
    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://maisarahmyblog.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    sy folo blog awk jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) done masukkan link awak :)

      Delete
  20. datang nak tukar link...

    http://putra08.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) done masukkan link awak :)

      Delete
  21. ye :) saya berminat dengan tawaran anda :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) done masukkan link awak :)

      Delete
  22. ya berminat. sudah update list ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) done masukkan link awak :)

      Delete
  23. Salam Ramadhan......
    Jom tukar link...
    Kamu dah masuk dah dalam bloglist....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  24. ye saya berminat untuk bertukar link dengan anda....

    Terima kasih :-)

    ReplyDelete
  25. maaf lambat respond.
    ya saya berminat :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete