Blog Popular Mula Bersaing

Assalamualaikum ^^


seperti tajuk di atas, harinieh azza nak senaraikan blogger-blogger famous yang sangat terkenal di tanah air. tanah air? hahaha :D okay. yang sangat terkenal di malaysia. siapa? nak tahu? okay. jom saksikann :D



Okay guys. Sekarang cukuplah top ten bagi blog popular personal blogger. Hehehe! Apa? Terlebih satu? Ya! Tekaan anda benar. Ia terlebih satu kerana link yang terakhir iaitu blog zaza96.blogspot.com adalah blog picisan yang sedang mengembang bunganya. Haha! Maaf, blog last tuh agak kuat perasan. Nak terjah? Silakan terjah link-link di atas. Moga anda mendapat manfaatnya!

* sebenarnya ramai lagi yang tersenarai tapi Azza pilih based kepada kriteria yang mencukupi*


 
Lagi yang boleh dicari dalam blog Azza : 

Contest ini dianjurkan oleh Blog CoretanAnuar.Com dan ditaja bersama SembangHari2, Discount-Hari2 , azri.my , bardboo.com , CikTom.com , emasfizikal.com, syaisya.com , percutianku.com , Sjiehan.com , StudioAksara , eyriqazz.com 

 Doakan kejayaan Azza :)

24 comments:

  1. wahh ! hehe .. mo terjah neh :P

    ReplyDelete
  2. blog fendy lupa masukkan tu...hehe

    ReplyDelete
  3. kebanyakkannye mmg blog yg best.. tapi dlm list tu ade beberapa blogger yg aku hairan mcm mana boleh feymes sedangkan entry takde la best mane, template blog takde la lawa mane.. huhu [link blog saya]

    ReplyDelete
  4. blog ecadwinkyasha.com pun popular juga.wakakakak XD

    ReplyDelete
  5. btw.lagu apa dlm blog ne..best pulak

    ReplyDelete
  6. @cikmisi : selamat menerjahh xD

    ReplyDelete
  7. @fendy : ha ah lah! ekekeke :D

    ReplyDelete
  8. @meuz : mungkin ada sesuatu pada diaorang yang sememangnya kita tak nampak :D

    ReplyDelete
  9. @eca : haha. cayalah!

    ReplyDelete
  10. @eca : ouh, lagu takut by amalia alias :)

    ReplyDelete
  11. Anonymous10:01:00 PM

    yuyu zulaikha pun bez

    ReplyDelete
  12. Blog saya tak masuk ke cik adik..huhu

    ReplyDelete
  13. Salam.. Zaza, Terima kaih kerana menyertai Pertandingan ini...

    Saya mohon maaf disebabkan agak sibuk sejak kebelakangan ini kerana terlibat dalam menjayakan Kejohanan Catur Sukan IPT..

    saya dah letakkan link blog Zaza dalam entri senarai Peserta Pertandingan.. Good Luck..

    ReplyDelete
  14. Banyak favourite blog tu, maybe nanti boleh BW :)
    Anyway cute blog ni, Good luck ya sis.

    ReplyDelete
  15. @Muhamad anuar Marsib


    okays. nevermind pakcik. terima kasih ya :)

    ReplyDelete
  16. semoga berjaya pada sahabat2 semua good luck

    ReplyDelete
  17. bw n follow sini...salam kenal
    semoga menjadi blogger yang terkenal jugak namti~_^

    ReplyDelete