Ciri-ciri Suami Pilihan Ukhti Azza



Assalamualaikum dan selamat pagi semua!


Apa khabar? Harapan azza moga korang semua sihat di samping keluarga yang tercinta yea. Alhamdulilah, Azza kat sini baik-baik sahaja. Seperti biasa jawapan Azza, makin bambam. Cuti 2 bulan persekolahan membawa seribu godaan kepada Azza. Manakan tidak, diuji dengan cabaran yang hebat sekali. Makan tidur makan tidur makan tidur. Maka 3kg berat badan Azza bertambah yang dulu 43 kini 46. Hihi. Okay stop, berbalik kepada ciri-ciri suami pilihan ukhti Azza, malam ni di malam yang hening ni Azza nak listkan ciri-ciri suami idaman Azza.

  1. beriman
  2. beriman
  3. beriman
  4. baik
  5. baik
Rasanya setakat tu dulu. Kalau Azza ada nak tambah, nanti Azza tambah ye. Kalau korang pula? Apa ciri-ciri suami/isteri pilihan korang? Jom share!





Ya Allah, kurniakanlah aku suami yang soleh. Yang dapat membimbing aku untuk ke Jannah-Mu. Yang boleh menjadi peneman di kala sunyiku. Yang boleh menjadi imam dalam solatku dan yang boleh menemaniku tidak kira masa, waktu dan tempat. Aamiin

14 comments:

  1. suka anak mak ea?
    Hee kita doakan yang terbaik buat semuanya :)

    ReplyDelete
  2. Anonymous7:29:00 AM

    In Shaa Allah boleh~

    ReplyDelete
  3. Wow..banyak nya.. Hehe

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...eleea dah temui...moga dia jadi pembimbing =)

    ReplyDelete
  5. waa.. panjang gak list ni,,hehe
    bab pendiam tu buat saya wonder la,, azza suka ckp ea?hehe

    ReplyDelete
  6. byknye ciri2 suami idaman...bagus3

    ReplyDelete
  7. hye
    dtg singgah sini + follow
    http://iema90.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. @ahsfantasy24


    yup suka anak emak. kalau dia sayang mak dia mesti dia boleh sayangkan kita kan? hehe

    ReplyDelete
  9. @cintailmu89

    hehe. biasalah tu. kita tak impikan pun yang sempurna tapi kalau dapat alhamdulilah :D

    ReplyDelete