Azam 2017 tercapai!

assalamualaikum korang!

selamat tahun baru 2018. mudahan tahun baru 2018 mendatangkan banyak kebaikan kepada kita. mudahan segala azam pun berjalan dengan lancar atas izinNya. kita hanya merancang, Allah yang menentukan.


alhamdulilah, planning tahun 2017 Azah semuanya Allah permudahkan. bermulanya habis belajar, Azah ditunangkan tanpa sesiapa  pun orang luar yang tahu. bulan 10, Azah dinikahkan dengan orang yang Azah cintai. syukur, walaupun ada bantahan pada awalnya tapi berbekalkan azam dan kesungguhan, kami dinikahkan dengan satu akad dalam majlis yang sederhana. terima kasih buat keluarga yang terlibat. heheteringat akhir tahun lepas, tertulis dalam facebook, status sedemikian. waktu tu, main tulis je tang wali mana wali? tak sangka dengan secoet ayat tu, wali menerima suami dengan hati yang terbuka. alhamdulilah. 


mudahan impian kita 2018 dipermudahkan jua. apa impian korang? impian Azah nak kerja dan luaskan legasi encik Hadi. hehe. kita merancang, Allah menentukan. mudahan kita peroleh apa yang kita mahukan. aamiin. jumpa tahun depan! :DNo comments