Birthday Giveaway by Mamapipie




assalamualaikum semua!


harini hari join giveaway mungkin. haha. dah tiga giveaway join :D kalau korang free jemput la ye join jugak giveaway2 ni :D okay. ni post azah join giveaway dari mamapipie. first time masuk blog mamapipie terpegun. lawa sungguh! okay jom kita check it out giveaway apa syarat yang mamapipie tetapkan untuk join contest dari mamapipie.


1. Add Blog MamaPipie Dalam bloglist korang (DONE) 
2. Follow blog mamapipie (DONE) 
3. Masukkam blog mamapipie dalam bloglist korang (DONE) 
4. Follow Instagram MamaPipie dan like FB page Mamapipie (Digalakkan)
5. Buat satu entry & tepekkan banner kat atas tu beserta link kepada entry ni  (DONE) 
6. Dalam entry tu nyatakan satu post mamapipie yang korang suka baca beserta sebabnya. Jangan lupa letak link post berkenaan ye. Cuma cerita serba ringkas aje. Saje mama nak tau apa topik menarik dalam blog ni yang korang suka (DONE) 
 7. Selepas siap semuanya tinggalkan komen di post ini beserta link korang tu. (DONE) 


 ENTRY YANG AZAH SUKA DARI MAMAPIPIE


entry yang azah suka dalam blog mamapipie ialah entri buah delima . nak tahu tak kenapa? sebab azah suka sangat buah delima. kihkih. kekadang tu kejap je makan buah delima. tambah tambah makan waktu tengok cerita favorite kat televisyen. merah merah je buah delima. orang tua-tua cakap makan buah delima ni kulit muka jadi bersih. anak pun akan cerdas. tak tahu la kan kebersanan buah delima ni macam mana sebab azah biasa je. anak pun takde lagi. hihi. pssst, sekarang azah tengah amalkan jus pati delima. ikhtiar untuk pregnant kan :P


azah done! jom korang kita sama-sama memeriahkan contest mamapipie ni. all the best ye semua! till we meet again ye. by the way HAPPY BIRTHDAY MAMAPIPIE. semoga mama ditambahkan rezeki yang melimpah ruah, sihat tubuh badan dan bahagia di samping keluarga tercinta ye. aamiin




17 comments:

  1. good luck kawan.. semoga berjaya...cikyan nak join... tapi masih belum ada kesempatan l;g.. busy la oiii...hahahha...

    semoga harini indah lebih dr semalam.. aaminnn...

    ReplyDelete
  2. join jugak GA ni! Good luck Azah :D

    ReplyDelete
  3. @Nur Azian Jaafar join cikyannn. join. jangan ketinggalannn mana tau menang hadiah. hiks

    ReplyDelete
  4. Thanks Azah share, nak try join jugaklah. Goodluck :)

    ReplyDelete
  5. Tq azah sudi support GA mama.. mama pun kalau makan buah delima ralit jadinya. Good luck ye

    ReplyDelete
  6. @Auni Sofea welcome awak. jom join jommm :D ada hadiah menarik tauuu

    ReplyDelete
  7. @mamapp sama-sama mama. terima kasih sudi singgah. hihi

    ReplyDelete
  8. Salam singgah kak. Good luck for GA kak. hihi. :)

    ReplyDelete
  9. goodluck tau. segment dah ditutup so tunggu pemenang je skrg. ray singgah dr segmen yg sama

    ReplyDelete