Koleksi Header Lama

Assalamualaikum korang!

Azah ni dah lama dah berblogger. Since 2008 lagi. Nak kira otai tak la jugak sebab jarang berblog. Hehe. menulis bila ada masa je. so since 2008, hampir berpuluh header dah kot azah buat. dari nama azza firza, ohh azza, ukhti azza, azahrahaman. haa tuan satu je tapi pelbagai gelaran nama. haha. sekarang dah kekalkan nama sendiri dah. baru la nampak matang gitu. boss pun suka nama betul ni. email pun guna nama sendiri. nampak la profesional kat situ. haha. melalut pulak. so lets check it out header header dari 2008 sampai la sekarang ni :D


ni first header yang azah buat sendiri. dulu gigih je edit guna photoscape. haha
























































dannnn teng teng teng..

last sekali :D mudahan kekal lama lah yang nii. haha. dok pikir pikir nak buat header yang matang sikit tapi tak pandai la pulak. al maklumlah tuan tak kreatif. nak bubuh gambar suami, pasni mesti ada anak anak lak. takkan nak tukar header sokmo lak kan. nak kerja pun tak lama dah. haha. so ingat takpelah dulu, kita kekalkan je dulu yang ni. kalau tukar pun mungkin dah takda gambar dah tapi terus letak words je kan? dok tengok tngok header kak irine nadia lawo gak. haha. kbye!


ni pun ada lagi yang tak selitkan sebab ada juga header yang letak gambar sendiri dan tak tutup aurat dengan sempurna. hehe. till we meet again. bye :D

4 comments:

  1. Wow, rajin betul update header. Pisyek kagum dari jauh. Hehehe.


    Post terbaru: Jom join Bengkel asas WordPress pada 20 Jan 2018

    ReplyDelete
  2. @Pisyek Kumar tengah bercita-cita nak tukar template dan header lagi ni. hahaha :D

    ReplyDelete
  3. Kreatifnya kak yong! hahah ^^ comel2 pulak tu koleksi header... Hana rasanya dari 2014 tak bertukar-tukar hahah! ^^

    ReplyDelete
  4. @Mizz'strawery Smile hahaa. takde kreatif mana aihh. biasa2 je :D

    ReplyDelete