Pencarian Bloglist 2018

Assalamualaikum semua.


short entry sahaja. azah akan buat bloglist dan akan diletakkan dekat sidebar blog. siapa yang nak join? syaratnya mudah sahaja :


1. FOLLOW blog Azah Rahaman
2. masukkan LINK BLOG azah dalam blogslist blog awak
3. tinggalkan KOMEN link blog awak di entri ni + kritik apa sahaja yang korang nak kritik pasal blog azah


jangan skip syarat-syaratnya. azah check :P azah pun akan follow dan buat benda yang sama jugak :)) haha. simple dan mudah kan? link akan kekal sepanjang tahun 2018 :)))




apa KEISTIMEWAAN blog azah ni?

1. azah update blog SETIAP HARI
2. unique visitors azah mencecah puluhan setiap hari
3. pageview azah mencecah ratusan setiap hari. 


apa KEBAIKAN join bloglist ni?

1. menambahkan followers korang
2. menambahkan unique visitors korang
3. menaikkan pageviews korang. 


haa best ke best? simple je! jom join jom :))


92 comments:

  1. Join segmen azah :)

    http://farhannajafri.blogspot.com/2018/01/pencarian-bloglist-2018.html

    ReplyDelete
  2. salam .akak singgah sini ..all the bestt ..

    ReplyDelete
  3. wow.. pencarian kini bermula. jom2

    ReplyDelete
  4. @farhanna jafri terima kasih sis sebab sudi buatkan satu entri :DD hehe. bblog sis dah dimasukkan dalam bloglist azah

    ReplyDelete
  5. @Wani Sukarno terima aksih singgah sis! azah dah follow balik tu :)

    ReplyDelete
  6. Done follow & letak dalam bloglist.

    Cantiknya blog zaza.

    ReplyDelete
  7. thnk you for inviting.

    I've joined.

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/01/pencarian-bloglist-2018.html

    ReplyDelete
  8. @cik renex tq sis renex. done follow and letak link blog sis jugak :D

    ReplyDelete
  9. @Raydah done follow too. jangan lupa letak link blog azah dalam blog sis ye :D

    ReplyDelete
  10. done! https://shafyqahazahar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. @Shafyqah Azry thank you dear :D im done too. done follow back jugak :D

    ReplyDelete
  12. Menarik untuk blog baru seperti saya.

    Done Follow Puan

    https://tintaruhum.blogspot.my/

    Sila beri tunjuk ajar.

    tutorial yang sangat bagus.

    ReplyDelete
  13. Hana join! ^^ Dah follow semua syarat :) salam Perkenalan dari Hana... blog akak comel gila2 ^^

    https://pululudreams.blogspot.my/

    ReplyDelete
  14. @Dhamiri

    selamat datang ke dunia blogger. :) in shaa Allah, terima kasih. azah letakkan link blog awak dalam list.

    ReplyDelete
  15. @Mizz'strawery Smile


    terima kasih hana sebab join. azah dah letakkan link blog hana dalam blog azah. azah dah follow hana jugak :D

    ReplyDelete
  16. join :)

    https://sweetepalhijau.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum...
    saya join jugak .. hihi
    done all step..
    cantik and comel blog azah ni.
    ni link blog zati

    https://z3tty.blogspot.my/

    ReplyDelete
  18. @z3ttY done listed too. hehe. terima kasih. blog sis pun cantik jugak :D

    ReplyDelete
  19. join :)

    https://darihatimissmulan.blogspot.my/

    ReplyDelete
  20. Done follow sini dan masukkan blog ni dlm bloglist :)

    https://mulan-sahbanu.blogspot.my/

    apa pun blog ni mmg nampak sweet n cantik

    ReplyDelete
  21. @MiYOKO SuKi boleh je join :D follow blog saya, masukkan blog sy dalam blogslist awak. tnggalkan link blog. siap :D

    ReplyDelete
  22. @Syah BaNu blog sis pun cantik jugak :D hehe. done sis. tq sudi join segmen azah

    ReplyDelete
  23. wahh nak join nak joinnnn !! nanti cikyan join okey..

    ReplyDelete
  24. Cikyan dah join..dah letak dlm senarai bloglist pon..
    https://nurazianjaafar.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018.html

    jemput sokong / join giveaway cikyan jugak ye..
    https://nurazianjaafar.blogspot.my/2017/12/giveaway-1-new-year-2018-by-cikyan.html

    ReplyDelete
  25. done follow syarat-syaratnya :)

    http://thekaellaaaa.blogspot.my

    ReplyDelete
  26. @cik kaella dah masukkan link awak dan follow awak jugak :D

    ReplyDelete
  27. Hai dear,
    Completed all steps. Feel free to visit ya :)
    https://herlittlehome.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-by-azah-rahaman.html

    ReplyDelete
  28. ohayooo sis🌷🌷 done masukkan blog sis dalam bloglist lisa! uyeayyyy🎉 done follow. done ikut semua syarat-syarat yang ditetapkan sekali. haha

    http://abeautybutabeast.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018.html

    ReplyDelete
  29. http://pernahke-kucingmakanpizza.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-by-azah-rahaman.html

    ReplyDelete
  30. gud luck..InsyaAllah nak join jugakk

    ReplyDelete
  31. jemput join segmen cikyan sis !

    https://nurazianjaafar.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-cikyan.html

    semua pon dijemput tau !

    ReplyDelete
  32. @Auni Sofea tq sis auni sudi join :D sis jangan lupa maksudnya link azah dalam bloglist blog sis ye ;)

    ReplyDelete
  33. @maryam nurkhalisah ohayoooooooooo dik. thank you. azah dah follow awak dan masukkan blog awak dalam bloglist ;)

    ReplyDelete
  34. @Zafirah Aidah tq dear. azah dah masukkan blog awak dalam bloglist azah :D

    ReplyDelete
  35. http://misseffah-ara.blogspot.com/2018/01/pencarian-bloglist-2018-by-azah-rahman.html

    Assalamualaikum,, maaf lambat... :)

    ReplyDelete
  36. Comelnya blog Azah <3
    Siqah dalam proses nak buat bloglist jugak. For now, Siqah follow dulu ye. Nanti Siqah masukkan blog Azah dalam list okay :)

    ReplyDelete
  37. @cik iffah waalaikumusalam awak. sy dah follow awak balik dan masukkan blog awak dalam bloglist saya ;)

    ReplyDelete
  38. Sis Azah, sy join ya.done all step.hrap masih belum terlambat hehehe

    http://sherlyanna97.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018-by-azah-rahaman.html

    ReplyDelete
  39. Hai Azahhh :D Sorry lambat pulak balas kunjungan hehe.

    Thank you sudi datang blog kita, jemput dtg lagi hihi. Dah masukkan dalam bloglist jugak insyAllah, follow pun sudah :)

    Comel sgt blog, maybe sbb pink ni. Nanti kita akan cuba slowly baca posts yaaa :) belum berkesempatan

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  40. Alamak, komen kita tadi dah dapat hantar ke? T_T

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  41. @sherlyannamartin tq dear join. azah dah follow awak balik dan masukkan blog awak dalam bloglist azah :))

    ReplyDelete
  42. @Hanis Amanina okay sis. azah dah masukkan blog sis dalam bloglist azah. dah follow sis jugak :D

    ReplyDelete
  43. Hi Azah,

    akak datang nak masuk bloglist blog yang super cute ni! Hihihi.

    http://www.noormaizan.com/2018/01/pencarian-bloglist-2018-by-azah.html

    ReplyDelete
  44. Hi,assalamualaikum azah! saya dah follow dan dah masukkan dalam blog list! :) Pasal blog azah, sy sukeee sebab cutee je! :D

    https://sharifahaidahana.blogspot.my/

    ReplyDelete
  45. @Noor Maizan hahah thank you akak sudi join :D azah dah follow blog akak dan masukkan link blog akak dalam bloglist azah :D

    ReplyDelete
  46. @Sharifah Aida Hana hahaha comel la kak aida. thank you kak sudi join segmen azah :D azah dah follow kak aida and masukkan link blog kak aida dalam bloglist azah :D

    ReplyDelete
  47. Salam Azah hi! tq 4 invite..dh msukkn awk dlm bloglist summer scent ;) dan follow awk..nie otai tutorial nie..of coz la blog cantek..hehe..

    https://masturanasarudin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  48. @Mas FVOME thank you sis. hehe. azah dah follow sis balik dan masukkan blog sis dalam bloglist azah :D

    ReplyDelete
  49. @Azah Rahaman Thanks Azah, semoga ukhuwah berkekalan. Excited tengok banner ada kat sidebar tu, haha.

    ReplyDelete
  50. Hope sempat lagi join..hehe

    http://missbunnydiaries.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-azah-rahaman-2018.html

    ReplyDelete
  51. @Noor Maizan salam ukhwah. cantik kannn :D tq buatkan banner tu. hihi

    ReplyDelete
  52. Saya nak join, boleh lagi ker?

    https://jombercontest.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018.html

    ReplyDelete
  53. http://kampung-kameq.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-2018.html

    ReplyDelete
  54. @Hani Fadhlina Abdul Rahman boleh sis. azah bukak sepanjang tahun post ni :) sis letakkan blog azah dalam bloglist mana ye dalam blog sis? azah dah follow sis

    ReplyDelete
  55. @ejulz tq. ejulz dah follow azah ke? hehe :)

    ReplyDelete
  56. Shawal join.. ^^

    http://www.mohdnoorshawals.com/2018/01/pencarian-bloglist-2018.html

    ReplyDelete
  57. @Mohd Noor Shawal tq join :) azah dh follow balik. shawal masukkan azah dalam bloglist mana ye? hehe

    ReplyDelete
  58. aira joined. done all the steps :)

    http://www.airanasrin.com/2018/01/pencarian-bloglist-2018.html

    ReplyDelete
  59. https://kakitravelkhairuddin.blogspot.my/2018/01/pencarian-bloglist-azah-rahaman.html

    Done follow

    ReplyDelete
  60. done follow. saya pun dah masukkan anda dalam bloglist saya. Cuba tengok my bloglist.

    ReplyDelete
  61. Hiii ciktie datang ye! Nak masuk blog kamu yang cute ni juga 😘😘

    http://www.ciktie.com/2018/01/mencari-bloglist.html?m=1

    ReplyDelete
  62. @Cik Tie boleh ciktie :D ciktie masukkan azah dalam bloglist ciktie juga ye. azah dah follow blog ciktie haritu :D

    ReplyDelete
  63. hi azah,

    http://sharminie.com/pencarian-bloglist-2018/

    sy pun nak join juga. tq ye masukkan kita dalam bloglist azah.

    ReplyDelete
  64. join~! done masukkan link blog azah dalam bloglist :)

    www.sayidahnapisah.com

    takde nak kritik pun blog azah ni. overall, comey and cute hehee.

    ReplyDelete
  65. Salam Sis.. Wooww bagus ni, done follow & dah park blog zaza96 dlm bloglist :)

    ReplyDelete
  66. GV join kak. :)

    https://galaksiviral.blogspot.my/2018/02/pencarian-bloglist-2018.html

    ReplyDelete
  67. @galaksi viral

    okeh done GV :D azah dh masukkan dalam blog. hihi

    ReplyDelete
  68. hehehe, saya pun nak join bole tak akak :)

    1. dah follow
    2. dah letak dalam bloglist kita jugak
    3. and ni aina punya URL ; https://nurainahanis.blogspot.my/

    ReplyDelete
  69. Okay. saya pun dah masukkan. Jemputlah datang ya.

    http://sharimahyahya.blogspot.my

    ReplyDelete
  70. done update bloglist shu.. :)

    blog azah loading page laju. lagipun shu suka design blog ni. :)

    http://shuhaidasaad.blogspot.my/

    ReplyDelete