Segmen Blogwalking by Miss Kepeng






salam semua. lambat bersiaran hari ni. suami heavy fever. ni suami paksa jugak pergi kerja. aduii. takpelah, sebab kerja kan. mana boleh cuti sesuka hati. selagi boleh jalan, selagi tu la dia kerja. suami suami, kuat sungguh bekerja nak sara family kan. im touched too much :((


okay, by the way dapat tag dari adik hana  , miss zati  dan sis fira. thank you adik hana, miss zati, sis fira tagkan azah. nanti azah balas balik tag awak. muahahaa :P



okay segmen blogwalking ni senang je. jom kita join jom. support sesama blogger kan. syarat nak join:


1. Mestilah kena FOLLOW blog penganjur ni, hihihi (tak malu betul,nanti kepeng follow korang balik) 2. Buat entry yang bertajuk " Segmen Blogwalking by Miss Kepeng " 3. Copy Paste Banner atas ni dan back linkkan ke entry segmen ni. 4. Tag 3 rakan anda dan pastikan mereka tahu 5. Publish dan letakkan link entry korang di ruangan komen entry segmen ini.


senang je kan? haa so azah nak tag kali ni, jeng jeng :D


Sis MulanSis RenexAdik Lisa


thank you korang! nak buat segmen kedua pula lepas ni :D



27 comments:

  1. Puan Azah, sy join contest ni jugak dan tag puan. Kalau nak mintak remove tag, inform ye. Sorry and thanks :)
    https://herlittlehome.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-misskepeng.html

    ReplyDelete
  2. Hi. Datang singgah sini :)

    https://ikashoid.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  3. Selamat pagi Azah! Mat datang blogwalking dari segmen sama. Selamat bersegmen!

    ReplyDelete
  4. hi, cik kepeng datang buat spotcheck sambil follow sini^^
    terima kasih sudi join segmen ni...

    Dunia Miss Kepeng

    ReplyDelete
  5. wahhh thank you tag lisa! mekasihh. haha in syaa allah lisa pun join jugakk nanti πŸ’•

    ReplyDelete
  6. kak azahh! thank you tag lisa :) nahh lisa ada mention nama sis dalam post lisa ni. btw singgah dari segmen yang sama πŸ˜‚ http://abeautybutabeast.blogspot.com/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  7. @miss kepeng haiiiii cik kepeng. ewahh ada spotcheck. hihi

    ReplyDelete
  8. @maryam nurkhalisah hahaha okay dear. nnt akak azah jalan2 blog awak :D

    ReplyDelete
  9. hai.. cikla dtg dr segmen yg sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    done follow too...

    ReplyDelete
  10. salam singgah Dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  11. singgah blogwalking & follow sini 2575
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2018/01/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  12. Blogwalking blog Azah...

    http://sherlyanna97.blogspot.com/2018/02/segmen-blogwalking-by-miss-kepeng.html

    ReplyDelete
  13. πŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    ReplyDelete