30 Days Journal Prompts untuk Blogger Remaja




salam semua! dapat ilham buat journal prompts ni dari sis msred . so azah nak recommend jugak untuk blogger remaja sekalian boleh try jugak buat benda ni. waktu kekeringan idea, why not selitkan benda ni kan. 30 days journal ni seeloknya berpanjangan tak henti untuk 30 hari tapi azah buat 30 days 30 things 30 challenges tu tak berpanjangan pun. selang seli lah dengan aktiviti kita sepanjang minggu tu kan :))



jadi untuk sesiapa yang nak try? just copy je gambar di atas tau. atau bukak je blog azah hari2 untuk rujukan harini tajuk post apa. gitewww. hihi. selamat selamat berkongsi la ye! rajinkan diri update blog, boleh la azah berblogwalking gitewww. tata korang!







26 comments:

  1. Wahhh ok juga kan.. Kalau kekeringan idea boleh buat. Hmm thanks for sharing ye

    ReplyDelete
  2. Blogger remaja purba boleh tak? Hehe. Btw, happy writing ya!

    ReplyDelete
  3. kalau ikut nih memang hari2 berupdate :)

    ReplyDelete
  4. yyeaaayyy idea bijak jugak ni...wakakakakakaka...
    bagus jugak time kekeringan idea...mmg terbaik !
    nak join jugak...cikyan support azah...

    btw baru nmpk muka azah ngn husband..alolo comelnya hampa berdua...semoga perkahwinan berkekalan sampai bila bila ya...semoga Allah redha, tu pling pnting..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. jom join cikyan


      p/s: eh baru kali pertama tengok ea? hehehe. terima kasih atas doanya cikyan. aamiin aamiin ya rabbal alamiin

      Delete
  5. cewahhh..makin banyak idea la apsni..good luck..salam kenal

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah. banyak laaa lepasni bebel bebel. haha

      Delete
  6. Teringin jugak nak join,tapi...berdasarkan list topik tu... ada perkara private yg Hana tak nak kongsi hehehe ^^ btw it's a nice challenge!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ada yang nak privatekan, just skip that day hana :D

      Delete
    2. Cikyan tau yg mne hana nk private tu. Hahahhahaa

      Delete
  7. Remaja purba macam KekZa boleh join ke? Heehuu.. Pernah jugak dulu buat macam ni. Time takde idea, boleh refer tajuk2 yang dah disenaraikan & tulis kat blog. Hiduplah sikit blog kan? Kalau tak, time takde idea, blog pon krikk krikk.. Btw, good idea..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha boleh je kekza. jom kita ramai2 meriahkan game ni

      Delete
  8. boleh la nak buat ni, kekadang kering idea. tak tau mana nak cedok. hihi terima kasih sis azah

    ReplyDelete
    Replies
    1. yupp boleh la buat ni bila takde idea nak buat post ape :D

      Delete
  9. 21thun tu still remaja ke? hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha azah 22 pun masih remaja lagi :P aci tak ngaku remaja jugak. haha

      Delete
  10. btul tu ada juga bahan untuk nak update kan hihi

    ReplyDelete