Day 2 — Your favorite movie

salam semua!



harini day two, 30 things in 30 days challenges. so harini azah nak sharekan favorite movie azah pulak. hmm azah ni bukanlah kategori kaki movie, kalau review movie tu azah tengok 8/10 ke atas barulah azah tergerak hati nak tengok. tu pun kena percepatkan masa masa jugak. kalau best boleh la tengok, kalau tak best kirim salam je lah. hahaa.






so far azah tak ada favourite movie. apa azah nak tengok, azah tengok je :) setakat ni apa yang suami azah downloadkan, azah tengok je sekali dengan dia. haha. sesambil tengok movie, sesambil suami bercerita ibrah dari cerita tu. bagus kan suami azah. haha. sebab terkadang azah kalau cerita best pun, kalau dah datang mood mengantuk, haa lelap jela mata. at last tinggal suami azah terpinga-pinga tengok movie sengsorang. haha. 



jadi apa favourite movie suami azah akan jadi movie yang azah tengok juga. haha. 3 bulan lebih kahwin, azah perhatikan suami ni suka tengok movie aksi aksi. so azah pun minat la cerita aksi aksi ni jugak. banyak juga la dah download online movie movie ni. sekarang ni pun tengah download cerita iron man, iron man 2, iron man 3. haha. sesambil makan jeruk cicah asam nyum nyum boleh layan iron man kan. malamni nak marathon iron man! wuhoooo



azah minat movie movie aksi. korang minat movie genre apa? mesti genre romantik kan? haa berpada sikit! ke minat movie korea? ahaks :P 



19 comments:

  1. cerita seram. hehe

    Jemput singgah tgk entry terkini k.. :)
    1. Partime UBER Driver

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhhh. azah paling tak suka cerita seram2 ni :D haha

      Delete
  2. Teman pun minat tengok movie sains fiction + aksi... tapi wife teman tak berapa minat sangat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay la tu. sorang minat sorang tak. perbezaan tulah merapatkan suami isteri. hehe

      Delete
  3. sama la kita suka movie action tapi bukan movie superhero lah and ironman is the least fav haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha :D azah dah tengok ironman. azah pun taktido awal layan cite tu. suami je tunggu cite sampai habis

      Delete
  4. Replies
    1. azah paling tak suka cite seram. haha

      Delete
  5. suka tengok movie yang mind blown hehehe

    Jemput Singgah : Punca Dan Rawatan Gusi Berdarah

    ReplyDelete
  6. Hana suka movie yg berunsurkan fairytale Hahah! sebab dah confirm happy ending heheh ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. elelelelele. yelahhh remaja lagi kannn suka la tgok fairytale ni. haha

      Delete
  7. xde genre tertentu... dan tgk pun ikut mood hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpeee. asalkan layannn jugokk. hehe

      Delete
  8. Kita minat seram dan thriller..btw, happy 3months anniversary..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi tq tq :D wahhh okaylaa seramm ngan thriller. azah tak suka serammm. nnt ngigau dalam tido. haha

      Delete
  9. Macam mama jugalah.. layan semua movie. Movie ntah hapa2 pun layan sampai habis

    ReplyDelete