Day 4 – Your favorite photograph of your best friend

Assalamualaikum semua!


dah lama tak buat 30 days 30 things challenge. klik SINI untuk join ye. boleh tambahkan entri awak-awak semua. mana tau kot kekeringan idea ke kan. hehe.


okay untuk harini favourite photograph of my best friend. jujurnya azah banyak sangat kawan + kawan baik. dari tadika, sekolah rendah, sekolah menengah hingga ke kolej, azah ada lebih kurang seribu kot kawan. hahaa. kawan baik adalah dalam 200 orang macam tu. nak ceritakan favorite photograph kawan baik ni susah sebab kalau post gambar tu, yang ni takut terasa. kalau post gambar yang ni, takut yang tu pula terasa. hahaa



so lepas difikirkan, gambar kesukaan dengan best friend ni azah post gambar azah dengan orang ni jelah :P




MY HUSBAND! hikhik. sekarang ni dialah best friend azah dunia dengan akhirat. sharing cerita dengan dia. explore new things dengan dia. luahkan segalanya dengan dia. banyak la kami buat bersama-sama. yelah, dah namanya suami isteri, tiada apa yang boleh disorokkan tau! hehe



lagi pula, bila kita dah berkahwin ni sebenarnya kita dah kurang perasaan berkawan. trust me, azah dah ada experience macam tu. dah kahwin ni, suami awaklah  suami awak, suami awaklah kawan awak, suami awaklah tempat gaduh awak, suami awaklah tempat mengadu awak dan memacam lagi. mujurlah suami tak pernah sekat aktiviti azah nak minggle minggle dengan kawan-kawan lama azah. he knows that i have no one to hang out kan, so tu terkadang dia izinkan  isteri dia keluar. hehe.



thank husband for being my best friend! i love you! :D




10 comments:

  1. hehehe
    gambar sweet lah nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. xsweet mana pun. biasa je

      Delete
  2. azah, bak sini sorg dua kwn baik tu kt sy😆

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh boleh. amik laaa. hihi. free of charge. kawan ikat tepi ke?

      Delete
  3. Semoga berkekalan perkahwinan dengan BFF hingga ke Jannah Azah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aamiin2. tq atas doanya auni

      Delete
  4. dah bekerja ni masing2 dah ada life masing2, lagi kecil circle lagi bagus

    ReplyDelete
  5. How sweettt ! Aummm... Jeles cikyan tgk. Bila la masanya cikyan pulak nk jd mcm ni. Yela kan azah, dialah madu, dia la racun. Dan pling penting, dia la syurga kita. Cikyan doakn smoga pkahwinan tu bkekakalan smpai bila2 ye. Doakan cikyan jugak tau supaya dpt suami yg soleh. Aaamiinnnn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aamiin aamiin. tq atas doanya cikyan. takpe jodoh cikyan akan sampai tak lama lagi. amin amin amin

      Delete