Milo Kepal Viral

salam semua.


jumaat lepas ke pasar raya Pantai Timur Tumpat Kelantan. cari barang dapur sikit. memang habit azah setiap sebulan sekali akan ke pasar raya cari barang. yelah kan, dah jadi isteri ni memang kena alert barang dapur dengan barang keperluan ni. kena berjimat juga. kan tengah gawat ekonomi. hehee. so lepas beli barang, dahaga la pulak. pastu teringat dalam facebook, tengah viral milo kepal ni. eh tengah panas sedap makan milo kepal ni. haha. so lepas buat pembayaran, cari la kedai mana satu jual milo kepal ni. cari2 punya cari last kedai je. senang je nak spot kan.

so order la milo kepal viral dengan ais krim rm3.90 je. murah je kan. dalam masa 5 minit siap dah. hehee. azah pilih topping ais krim strawberi. hiks. 








terliur tak? hahaaaa. tambah kacang and stick panjang tuuu. rm3.90 sahaja. murah je :D boleh la hilangkan dahaga. azah sebenarnya hilang kenikmatan merasa asbab masih demam tapi sebab nampak milo kepal ni mengiurkan, so beli jugak lah. hahaa. suap suap suami jugak, azah makan jugak. boleh la telan walaupun manis sikit milo original kan :D




view dari atas. haaa sedap ke tak sedap? cuba dulu baruuuu tahu sedap ke takkkk okay :P hahaa. hilang mengidam nak makan milo kepal viral. lepasni apa pulak la yang viral kan :P 


azah dah makan dah milo kepal viral ni. korang dah makan ke belum? :D

26 comments:

  1. Belum merasa lagi tunggu habis pantang baru cari. harga pun murah ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo sis dalam pantang ye. selamat berpantang sis

      Delete
  2. sedapnyaaa nak juga petang petang macam niii

    ReplyDelete
  3. nampak sedap tapi tak pernah jumpa ais kepal ni.

    ReplyDelete
  4. Kak aida dah rasaa... sedap-sedap.. tapi kawan akak dia cepat muak.. hahaha sebab manis sangat kottt..

    ReplyDelete
  5. nampak sedapnya! Banyak betul makanan yang kreatif sekarang

    ReplyDelete
  6. Ya Allah lama sgt x rasa milo.

    ReplyDelete
  7. Uuu..tak pernah makan ni..unik betoi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena try makan dulu auni, baru tau unik ke tak. hehehe

      Delete
  8. apa-apa yang ada milo memang sedap...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn. apa yang berkaitan dengan milo semuanya sedap :D

      Delete
  9. Hana belum try lagi! T^T heee :D nanti belanja tau!:D *gegurau! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. boleh aje suh belanja. meh kelantan meh

      Delete
  10. fuhh sedapnya nampak...tergoda..melting !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaa. ku menyeruuuuuuu kegodaaaaanmuuuuuuuu :P

      Delete
  11. alahhhh, tengah diett ni. mengancam iman betul T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. diet leklok. hehehe. sila tutup mata okay :D

      Delete