Segmen Jari Jemari Menari Bloglist




salam semua. tengahhari ni azah nak join segmen jari menari bloglist dari sis Ika :) okay, sis ika minta komen pasal blog sis ika ni.


azah takde nak komen banyak, blog sis ika lawa dah. minamalist je. ada sedikit je azah nak komen sikit :
1. minimalistkan widget. kalau boleh widget yang sama cukup ada satu je. ihiks. macam widget follow tu. pilih samada follow atas atau kotak follow dekat sidebar. bagi azah, kotak follower dekat side bar lagi praktikal sebab satu, orang mudah nampak. satu lagi. dulu azah ada jugak butang follow di atas, lepas daripada ada satu dua kes follower mengadu walaupun dah follow tapi tak keluar following, so azah remove je button tu :)

2. broaden news. nak cerita pasal luar negara okay je :) tapi ni pasal dari ika sendiri atau copy paste? kalau boleh elakkan entri copy paste :) original dari kita sendiri lagi better. hiks :D


lain lain takde komen. nice combination white + pink :)) keep blogging yee. hehe.



12 comments:

  1. Hana balas kunjungan! ^^ Semoga tersenarai ya... :D

    ReplyDelete
  2. Singgah jalan-jalan tapi takboleh nak komen pulak..apsal ye Azah?

    ReplyDelete
  3. Hi Azah. Ika datang singgah sini. Terimakasih ya sebab sudi join segmen ika.
    terimakasih jugak atas komen yg azah berikan. InsyaAllah, ika akan perbaiki :) Happy blogging dear.

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. tq sis :D nanti azah terjah blog sis pula

      Delete