Template Bertukar Wajah

Assalamualaikum semua!


Template bertukar wajah. hehe. dulu nampak macam gegirl sikit kan? sekarang nampak macam simple pulak. haha. sesuai kot simple black and white ni jadi template kan :P sebab terbekenan dan seiring dengan trend template blog tahun 2018. kita pun tukar la template kejap. hehe



aci tak tukar itu ini sekejap sekejap? ahaks :P agak agak mana lagi better ye? yang gegirl pinky macam dulu? atau simple elegance macam sekarang? buntu laa. sebab tak tahu apa yang sesuai dengan title isteri orang dah ni. haha :P


mohon bagi pandangan ye :P


DAHULU





SEKARANG






24 comments:

  1. rasanya yang ini lebih nampak profesional gitu hehe. tapi dua - dua pun okey je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang dulu macam kebudak-budakan ea? hahaha. azah pun pikir benda yg sama jugak :P

      Delete
  2. bab nak edit blog jadi lawa ni saya x reti...mau seminggu adjust sana sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh. takpe belajar slow slow. azah pun main godek try test je

      Delete
  3. Kami vote yang baru ni..thanks Azah sebab share pasal netkl. Kami tengah apply netkl :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh. selamat berdomain :D thanks thanks voting. hehe

      Delete
  4. tahniah. nampak cantin, clean dan elegan gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ingat nak tambah jugak warna2. ni black and white je. haha :D

      Delete
  5. macam comel yg dulu je..hihihi..sbb yg dulu cute..ni mcm simple sgt..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. mcm simple sangat. hahaha.

      Delete
  6. Wah, lawa blog Azah :) Hee.
    https://ikashoid.blogspot.my/2018/02/kena-tampar-dengan-ustazah.html

    ReplyDelete
  7. Personally yg template baru ni nampak cantik dan simple...apa yg penting mudah utk pembaca singgah membaca. Semoga template baru ni meningkatkan pv Azah dan semoga berkobar2 utk berkarya

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tuu. yang penting keselesaan pembaca. hehe

      Delete
  8. saya suka yang sebelum lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang pink ea? okay terima kasih atas pandangan :D

      Delete
  9. aah dah bertukar wajahh... ^^ susah soalan niee.. kalau kak aida, kak aida sukaa dua-dua haaa.. sebab yg pink tu nampak comel jeeee macam azah and yang terbaru ni nampak aesthetic sangatt (kak aida suka!) simple and nice.. tapi ikut mana azahh berkenan tu yang lagi pentingg.. nak try new things pun tak salahh.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. try and test je ni kak aida. hihi. nak tengok sesuai tak dengan blog. dalam masa yang sama, edit sikit2. hehe

      Delete
  10. wahhh berseri rumah dia...ni nk raya ke ni? hahaha

    ReplyDelete
  11. nampak cantikk kak. :) lebih kemas dan simple. hehehe

    ReplyDelete
  12. Alahh!! rindu template yg dulu T^T Huhuu... btw wajah baru ni sejuk mata memandang hahah! ^^ simple but the cuties is still there... heee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah rindu template pink hijau tu yee? nantikan ada template baru lak akan muncul. hahaha :P

      Delete