Giveaway RM200 untuk 10 tukang komen terbanyak



Kali ini, Lubuk Seni buat giveaway lain machiam sikit. Syaratnya dah la super-duper senang. Hadiah bernilai RM200 pulakk tu! Wahh teruja sangadd sebab hadiah lumayan, ramai berpeluang menang.
Berminat nak join, klik je gambar bawah ni ya!


top commentor _ giveaway - lubukseni dotcom



Bukan tu saja, berbaloi singgah LubukSeni.com sebab banyak idea kalerful. Sebagai terapi minda, blog ni sangat memberi manfaat kepada peminat seni. Antara topik menarik blog ni ialah:
Dah alang-alang singgah, jom FOLLOW Blog Lubuk Seni sebab diorangg rajin buat giveaway. Next giveaway 1 April ni. Setiap bulan ada hadiah best tau, stay tunedd!




14 comments:

  1. Chaiyok! Chaiyok! Kak Azah ;) Komen banyak2 tau! ^^ heheh :3

    ReplyDelete
  2. join jugak GA ni. Goodluck azah :D

    ReplyDelete
  3. good luck..done follow dan singgah dari segment yg sama
    http://aimanziyad.blogspot.my/2018/03/giveaway-rm200-untuk-10-tukang-komen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sis :D nnt azah follow balik ye

      Delete
  4. Nak join jugak..soon :)

    ReplyDelete