Day 10 – A photo of the item you last purchased.

assalamualaikum semua!



yeahh, harini azah nak sambung game 30 days 30 things ni lagi. wuhooo :D harini game ni nak azah ceritakan barang terakhir yang azah beli. apa eh barangnya? haha. terpinga sekejap. rasanya tak silap azah, azah beli beg. ya yaa. hari jumaat lepas, azah ke sempadn thailand, takbai untuk beli sedikit barang. hehe.



minggu ni kan azah akan ke konvokesyen. jadi memandangkan kami dua-dua cuti hari jumaat, azah pun ajaklah suami ke sana. da la juga dua tiga barang lain yang beli. kalau korang nak tahu waktu di sana singkat sikit tau. contohnya kalau kita jam 11 pagi, di sana baru 10 pagi. haha.



al kisahnya jumaat tu, pergi ke sana pukul 9 pagi malaysia. bila sampai di sana jadi macam kaku sikit sebab bila tengok jam eh baru pukul 8 pagi lebih ke. haha. kedai pun banyak lagi yang tak buka :P so, agak terpegun jugak lah :D



gambar-2 takbai nanti azah share ea :D apa barang yang baru lepas korang beli? :p weekend kan, mesti banyak beli barang dapur. haha



10 comments:

  1. Bukan ke Tak Bai tu sama time zone... macam Sabah, cuma waktunya lebih cepat... kalau kat KL pukul 7 pagi, baru bangun tidur... kat KK pukul 7 pagi tu, suasananya dah macam pukul 8 pagi... waktunya masih sama lagi dengan KL

    ReplyDelete
    Replies
    1. lain sis. hehe. sini pukul 10 malam. sana baru pukul 9 malam. hehe

      Delete
  2. Last barang Hana beli ialah earphone *tu pun lepas berjaya pujuk Mrs.Mom secara kaw2nya haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. takpe, nnt ada duit sendiri nnt beli ye

      Delete
  3. barang dapur ni memang barang wajib kan hahaha

    ReplyDelete
  4. waaa.. mesti best kat sana..

    ReplyDelete
  5. takbai?
    mcm ada cerita kat tv aje pasal tempat ni, azah.
    very familiar.

    ReplyDelete