Day 9 – Your current relationship, if single discuss how single life is.

salam semua.




harini azah nak teruskan game 30 days 30 things. so topik kalini berkenaan dengan current relationship azah. azah single lagi ke eh? haha :P no no. azah dah tak single dah. alhamdulilah dengan sekali lafaz azah dah bergelar isteri pada 15 oktober 2017 pada jam 3.20 petang :)



kehidupan berkahwin? realitinya memang nampak indah, best, happy moments, ada someone take care of pasal kita, ada someone always beside kita, ada someone yang akan selalu support belakang kita. yes, azah tak dinafikan best tapi tapi tapi setiap kebahgiaan tu pasti ada dugaan.



ya, dugaan yang mematangkan kita. 



i would not highlight about the circumstances dalam perkahwinan ni :) when you are in married life, you will know everything what is it all about :) kihkih. seram tak? haha. apa current relationsip korang pula? jom jom share :D



16 comments:

  1. Org still single singgah sini heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuikui :D in shaa Allah dipercepatkan jodoh sis

      Delete
  2. Yeaa setuju tu.. tp dlm prkhwinan sentiasa tenang pon xsyok jgk hehe.. kene ade gelora sikit.. bru lah kite blh tahu kekuatan ikatan pernikahan tu mcm mne hehe.. ape2 pon dalam perkahwinan kena ada tolak ansur, percaya dan setia.. 😊

    ReplyDelete
  3. kinn married january 2015 :)

    ReplyDelete
  4. current status eh? single but not available boleh? hahahahaa.

    ReplyDelete
  5. Salam dear. 1st time datang sini ;) kita follow blog awak. salam perkenalan.

    ReplyDelete
  6. married life = complicated but wonderful :)

    ReplyDelete