Ranking Alexa azahrahaman.com Mac 2018

Assalamualaikum semua.


selepas naik taraf kepada domain, alexa ranking blog azah yang dikenali dahulu dengan zaza96.blogspot.com jatuh menjunam. pheww. so bila dah tukar domain ni, mulanya Februari 2018 ranking alexa azah mencatatkan hampir 70k. selepas 2 bulan, alhamdulilah menurun ke 50k. hihi. mudahan bulan depan cecah la 30k ye. semalam check 47k tapi lupa nak snap. is okay. kita work hard lagi bulan ni untuk kejar alexa global rank dengan alexa malaysia rank.






korang dah check ke alexa rank ni? untuk yang betul2 serius dalam blogging. yes alexa rank ni sangat penting :'D kalau nak check alexa rank korang berapa, boleh ke SINI ye. klik je perkataan SINI :)




dah check ke berapa yang korang punya? jom-2 share :)






19 comments:

  1. alhamdulillah. saya punya ranking pun semakin baik :)

    Aerill Hassan

    ReplyDelete
  2. Wahh tahniah dah tukar domain :)
    Semoga semakin maju dlm blogging

    ReplyDelete
  3. keep it up.. bagus juga alexa tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq mama :D nak usaha lebih lg ni. hihi

      Delete
  4. 18,151 fuhhh terkejut tengok ranking sendiri

    ReplyDelete
  5. Global rank 3,221,016
    Rank in Malaysia 33,049

    Hihihi jarang check ni.Penting ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh. keep it up. bagi azah penting. hehe

      Delete
  6. Belum check lagi.. tahniah sis

    ReplyDelete
  7. tq azah share pasal benda ni. zati xpernah cek pon hihi.. tap hari ni zati dah cek..

    https://z3tty.blogspot.my/2018/04/ranking-alexa-z3ttyblogspotmy.html

    ReplyDelete
  8. baru tukar domain juga, masih tiada data hahaha semangat2

    | blog aimanabdullah |

    ReplyDelete
  9. aida x pernah cek tau.
    baru klik ni hah.

    ReplyDelete