Top Commentators Mac 2018

assalamualaikum semua.



baru second of april kan, rasanya belum terlambat untuk buat appreciation post pada those 5 top commentators of March 2018. yay! apa-apa pun thank you sangat sudi meluangkan masa baca blog azah ni. harap dalam gurauan post, dalam personal posting, ada satu dua perkara yang boleh dijadikan ibrah dan peringatan ye. amin :)


so top 5 commentators mac 2018 are :






4 orang lama masih kekalkan prestasinya. yay! dan tahniah diucapkan pada orang baru, pengkomen tegar sis anies kita! hihi. in shaa Allah, kalau ada rezeki lebih nanti, akan ada contest menyusul. yeah! selamat mengebom blog-2 mereka ye. terima kasih semua :)




14 comments:

  1. tahniah diucapkan kepada semua pengomen tegar :)

    ReplyDelete
  2. Wah..saya #1..tapi rasa macam dah lama tak blogwalking kat sini. Congrats diri sendiri..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaa. hari2 sis ada komen tau kat blog azah, tq sis :D

      Delete
  3. Fuhh! nyaris-nyaris nak keluar gelanggang haha >_<
    .
    Alhamdulillah menang lagi anugerah top commentators blog Kak Azah hehe :3

    ReplyDelete
  4. Tahniah pada yang tersenarai.. Rajin meninggalkan komen..

    ReplyDelete
  5. tahniah pada yang tersenarai!!

    ReplyDelete
  6. wow. mantop la diorang nih...

    ReplyDelete