Unique Visitors & Pageviews Mac 2018

assalamualaikum semua.



tadi saja gatal2 tangan tengok nuffnang kita. kot dah matang payment boleh tebus. haha :P so memandangkan tak matang lagi, kita usha dulu stats unique visitors dan pageviews bulan Mac dekat nuffnang. alhamdulilah. walaupun ada turun menaik tu, tak kisah la kan. asalkan kita terus ingat satu hari satu post tau! hiks.






sikit je. nak tunjuk pun malu. hahaha. tapi kisah apa kan :P kita kan sedang belajar, so jangan malu nak tunjuk progress kita belajar dah sampai takat mana kan. azah nak thanks sangat-sangat pada yang follow azah, pada yang tinggalkan komen di blog azah.


andailah azah tak sempat follow back dan tak sempat blogwalking balik. maaf sangat-2  ye. kadang-2 waktu yang membataskan. faham sajalah bila dah bergelar pekerja dan dalam masa yang sama bergelar isteri. masa sangat terhad. andai ada azah tak sempat follow back, mohon bagitahu ye. nanti azah follow balik :D



24 comments:

  1. hebat la tu... takpe slow-slow..

    ReplyDelete
  2. byk la tu..sy nye bwh sepuluh ja....lg malu nk tunjuk...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi takpee. slow slow kan :D

      Delete
  3. takpa slow slow, banyak dah la tu dari sha hehe

    ReplyDelete
  4. wahhhh cecah ribu! Tahniah azah :D

    ReplyDelete
  5. wah banyaknya pv !! tahniah :) saya punya masih terkejar-kejar

    Aerill Hassan

    ReplyDelete
  6. Tahniah ^^ Btw, sis leh buka x Nuffnang? Sy buka ja masuk 400 Bad Request

    ReplyDelete
    Replies
    1. bolehh. azah dh share caranya. hehe

      Delete
  7. banyakkan ping blog di group2 facebook, inshaAllah lebih tinggi view :)

    ReplyDelete
  8. Ok juga tu, teruskan usaha azah.

    ReplyDelete
  9. Wah..banyak tu..tahniah Azah!

    ReplyDelete
  10. Wah! okay la juga tu ribi-riban.
    Mrs. A nak check Nuffnang pun malas hahahaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. kena check tu mrs A :D

      Delete