Seminggu Bergelar Seorang Guru

Assalamuaikum semua!


Alhamdulilah alhamdulilah alhamdulilah. azah sedia untuk kongsikan kegembiraan azah selama seminggu ni. hehe. hari khamis yang lepas merupakan hari terakhir azah bekerja di taska mutiara delima dan pada hari ahad, 29/4/18 merupakan hari pertama azah melaporkan diri di sekolah sebagai seorang guru. alhamdulilah.



di entri SINI, azah ada kongsikan azah bertemuduga. alhamdulilah. dengan sekli temuduga. terus dapat :) pengalaman first day di sekolah? haha. seronok! sebenarnya azah tak pernah ada pengalaman mengajar lagi. sebelum ni ada mengajar tu pun sehari je. tolong mak angkat mengajar je sebenarnya. haha. so kali ni memang betul2 dahh boleh merasa macam mana cikgu sebenarnya. haha



azah ke sekolah rempit je. dalam perancangan nak beli kereta. korang doakan eh, mudahan ada la tu rezeki nak beli kereta. sampai je di sana, ada perhimpunan. azah pun dengan muka tak malu, join je la perhimpunan tu. sempat la salam dengan dua tiga orang guru.



lepas perhimpunan, jumpa dengan mudir untuk lapor diri. lepas tu jumpa dengan penolong kanan dan subjek pertama yang diajar hari ahad tu ialah matematik. haha. first week mengajar of course la taaruf kan :P dua tiga hari je taaruf pastu rabu khamis mengajar macam biasa dah. haha



alhamdulilah. habis minggu pertama. mudahan minggu-2 yang akan datang semuanya elok-elok sahajalah. korang doakan azah tau :D

11 comments:

  1. semoga berjaya azah jadi pendidik yang hebat

    ReplyDelete
  2. Wah bestnyaa.. Nak jadi cikgu juga, rasa menyesal tak ambil kos pendidikan dulu.

    ReplyDelete
  3. hi cikgu hehehe semoga azah dimurahkan rezeki, dulu sha teringin jugak nak jadi ckgu haha

    ReplyDelete
  4. Chaiyok! chaiyok! cikgu Azah hehe ^^ mengajar elok2 tau! :3

    ReplyDelete
  5. wahh tahniah .. semoga di minggu yang akan dtg ni dipermudahkan segala urusan azah. ^^

    ReplyDelete
  6. Wah, tahniah cikgu! Semoga dipermudahkan urusan :)

    ReplyDelete
  7. Semoga berjaya dan buat yang terbaik

    ReplyDelete
  8. WAHHH, akhirnya bergelar seorang guru. tahniah

    ReplyDelete
  9. Tahniah ^^ Hai cikgu :D

    ReplyDelete
  10. Tahniah cikgu mengajar elok-elok yeee hahaha

    ReplyDelete
  11. thniah ye azah.. dpt mengajar dekat skolah mane?

    ReplyDelete