First Eid as Husband and Wife

Assalamualaikum semua!


lamanya blog bersawang! aduhai. haha. dari bulan puasa membawa ke bulan syawal, satu dua entri je berupdate kan. mohon maaf semua. azah sibuk sikit lately. even cuti raya 2 minggu pun, kami kena bekerja. marking exam, update marks. tambahan pula, azah dapat kakak ipar baru2 ni. jadi memang busy sangat2.


apa-apa pun azah ambil kesempatan ni, nak ucapkan salam aidilfitri maaf zahir dan batin andainya posting azah ada melukakan hati kalian. maafkan segala keterlanjuran kata, tersilap bicara azah ye :) alhamdulilah tahun ni berkesempatan sambut raya as husband and wife. tahun pertama sambut dengan suami kan.


tahun depan boleh tak beraya bertiga pulak? haha. AAMIIINNN



by the way, tahun ni baju raya kami warna silver + marroon. korang warna apa pulak? :D first raya ni jugak team beraya rumah sendiri. yay! hahaa. tahun depan team beraya rumah merua kah? :P






19 comments:

  1. Selamat Hari Raya Azah :) Hee
    https://ikashoid.blogspot.com/2018/06/ending-rahsia-hati-perempuan-spoiler.html

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya aidilfitri azah. patutlah lama menyepi. hehe

    shu tema taun ni pepel torquise. insyaAllah tahun depan bertiga pulak. #teamrayarumahsendiri #teamrayakedah

    hahaha

    ReplyDelete
  3. Warna turquoise! Comelnya azah dan suami. Selamat Hari Raya azah, maaf kalau ada tersilap kata ye :)

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya azah..:)

    ReplyDelete
  5. warna hijau dan biru..heheu

    Mesti meriah kalau tahun depan raya bertiga kan...semoga termakbul doa Azah tu

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin... insya Allah, ada rezeki tu nanti... usaha, doa dan tawakal...😊

    ReplyDelete
  7. Tahniah.. Selamat hari raya.. semoga tahun depan beraya bertiga. amin :)

    ReplyDelete
  8. Tahun ni tema emerald green. Selamat Hari Raya Azah.

    ReplyDelete
  9. waaa thniahh. slmt hari raya maaf zahir batin azah. best weih team beraya rumah sendiri. mek first day, teamberayarumahtokki. hari kedua teamberayarumahmaksendiri. rayo ketiga teamberayaopenhouse. raya keempat jah baru teamberayarumahsendiri

    ReplyDelete
  10. Selamat Hari Raya Azah n family.
    Cantik la warna grey ,suka

    ReplyDelete
  11. atotototo comel first time braya hasben n wife. salam aidilfitri ^^

    ReplyDelete
  12. selamat hari raya azah ^^

    ReplyDelete
  13. Slmt hari raya 😊😊

    ReplyDelete
  14. Selamat hari raya Azah, semoga impian raya bertiga tahun depan tercapai

    ReplyDelete
  15. selamat hari raya! wah bestnya dapat raya rumah sendiri haha

    ReplyDelete
  16. Alah sweetnyaaaa.... >_< boleh kena kencing manis tengok kecomelan husband and wife tu hehe :3 btw all the best on your commitment cikgu Azah!! :D

    ReplyDelete
  17. selamat hari raya azah, masih syawal lagi kan. hehe :D

    ReplyDelete
  18. Selamat hari raya Aidilfitri buat Azah dan suami.
    Kiranya 1st time juga sedondon berdua ya

    ReplyDelete
  19. yang husband takde kaler maroon pun? hihi selamat menjalani hidup sebagai suami isteri ya.

    ReplyDelete