Salam Nuzul Al Quran

assalamualaikum semua!




salam nuzul al quran. memandangkan hari ni nuzul al quran, jadi esok, ahad cuti sekolah. yayy. ini bermakna sekolah minggu depan isnin sampai khamis je. haha. cikgu pulak excited nak cuti ya. bukan excited nak cuti dik tapi nak kejar masa. marking exam belum siap lagi ni. adehh



musim exam pertengahan tahun sekarang ni. alhamdulilah 2 kelas marking paper dah siap. paper english form 1 dan paper mathematics form 1. mujur satu subjek ke satu subjek ada gap time, jadi boleh la spend masa untuk marking :) dalam mengawasi peperiksaan pun sempat marking. hehe. subjek tatarakyat azah, rabu baru exam. tengah terbayang macam mana la nak marking 15 kelas ni. Allahuu. hampir 530 students jugak la kena hadap. nasib baik soalan objektif tau :D haha



korang cuti nuzul al quran buat apa je? jangan membuto ajo! pandang pandang lah atap bersawang tu heh, ngemop sikit lantai koo heh, adeh mike ni! haha.



No comments